Kirkorovs gribējis izdarīt pašnāvību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pēc skandāla par roku palaišanu pret režisori, Krievijas mākslinieks Kirkorovs devās uz Izraēlu, lai psihiatriskajā klīnikā apārstētu nervus.

Tagad publiskota kāda klīnikas darbinieka Maksa Vinarska vēstule, kurā apgalvots, ka Kirkorovs gribējis izdarīt pašnāvību.

Vēstulē rakstīts, ka Kirkorovs nonācis nodaļā, kur ir daudz garīgi slimu cilvēku, tos bieži atved tieši no ielas. Nodaļā nepietiekot vietu, un arī ar sanitārajiem apstākļiem esot problēmas - mākslinieks dabūjis gulēt uz matrača, kurš nepatīkami odis pēc urīna.

Ierodoties klīnikā Kirkorovs stāstījis, ka jūtas ļoti nomākts, tāpēc neredzot dzīvei jēgu un gribot izdarīt pašnāvību. Mākslinieks uzskaitījis dažādus pašnāvību veidus, par kuriem domājis - tabletes, pakļūšana zem braucoša auto un citiem. Viss beidzies labi - mākslinieks klīnikā izmeklēts un konsultēts un, kā vēsta Kirkorova preses sekretārs, atzīts par veselu.

Medicīnas darbiniekam un psihatriskajai klīnikai var draudēt ļoti lielas nepatikšanas, ja Kirkorovs vērstos tiesā. Klīnika jau paziņojusi, ka darbinieks ar šādu uzvārdu klīnikā nestrādājot un vispār - Izraēlā esot tikai viens cilvēks ar šādu vārdu un uzvārdu - kāds elektriķis, raksta topnews.ru

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu