Vasiļjevam 1+2 pret Hannoveras «Scorpions»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm Vācijas hokeja čempionāta (DEL) spēlē otrdien izcēlās latviešu uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, bet viņa pārstāvētā Krēfeldes «Pinguine» vienība izbraukumā ar 4:3 (1:0, 0:2, 2:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Hannoveras «Scorpions» komandu.

Vasiļjevs rezultatīvi asistēja komandas pirmo un trešo vārtu guvumos, bet ar rezultatīvu raidījumu izcēlās pēcspēles metienu sērijā, atnesot savai komandai uzvaru.

Vasiļjevs aizvadītajā cīņā pa pretinieku vārtiem meta piecas reizes, nopelnīja divas soda minūtes un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Šīs sezonas 36 spēlēs Vasiļjevs guvis 12 vārtus un izpildījis 23 rezultatīvas piespēles, kas viņam atvēl komandas rezultatīvākā spēlētāja godu, bet līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā viņš ieņem dalītu desmito vietu.

Čempionāta kopvērtējumā «Pinguine» komanda ar 63 punktiem 36 spēlēs saglabāja 4. vietu, bet «Scorpions» ar 47 punktiem 33 mačos atrodas 9. pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu