«Toyota» sniegputeņu dēļ uz laiku pārtrauc ražošanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Japānas autobūves kompānija «Toyota Motor Corp.» bargo sniegputeņu dēļ uz laiku pārtraukusi ražošanu valsts lielākajās rūpnīcās, teikts pirmdien publiskotajā uzņēmuma paziņojumā.

Kompānija ražošanu 11 rūpnīcās Aiči prefektūrā Japānas centrālajā daļā pārtrauca plkst. 16.00 (plkst. 9.00 pēc Latvijas laika), jo sniega dēļ tika traucēta automašīnu detaļu piegāde, kā arī cilvēku nokļūšana darbā.

«Mēs atsāksim ražošanu līdz otrdienas rītam,» norādīja «Toyota» preses pārstāvis Pols Nolasko, piebilstot, ka uzņēmums ražošanas aizkavēšanos plāno kompensēt, vēlāk pagarinot darba stundas.

Arī kompānija «Suzuki Motor Corp.» sniega dēļ pārtraukusi ražošanu trīs rūpnīcās Sizuokā, vēsta laikraksts «Jiji Press», ziņojot, ka tā arī otrdien plāno atsākt darbību.

Japānas meteoroloģijas dienesti jau brīdinājuši par bargiem sniegputeņiem vairākos valsts reģionos, kas jau radījuši traucējumus satiksmes kustībā, tostarp ātrgaitas vilcienu «Shinkansen» satiksmē valsts centrālajā daļā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu