Eltons Džons vēlas pats savu biogrāfisko filmu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Sers Eltons Džons atkal sadarbosies ar mūzikla «Billy Elliot» («Billijs Eliots») scenārija autoru Lī Holu, lai radītu jaunu filmu, kuras pamatā ir paša mūziķa dzīve.

«Es vienkārši vēlētos izveidot tiešām lielisku filmu par manu dzīvesstāstu. Mums jau ir lielisks scenārijs no Lī Hola, kurš sarakstīja «Billiju Eliotu».  

Acīmredzot, tā nebūs jūsu normālā, parastā filma, jo mana dzīve ir bijusi diezgan traka, un es domāju, ka ir svarīgi izveidot tādu kā sirreālistisku manas dzīves atspoguļojumu,» atklāja mūziķis.

Pagājušajā vasarā Lī paziņoja, ka viņš kopā ar seru Eltonu Džonu darbojas pie cita projekta - jauna mūzikāla uzveduma, kas balstīts uz Džordža Orvela romāna «Dzīvnieku ferma» motīviem, taču atzina, ka projekta pabeigšanai būs nepieciešams ilgs laiks, jo hita «Candle In The Wind» radītājs vēlas, lai ir sarakstīts teksts, pirms viņš ķeras pie mūzikas radīšanas.

Kā LETA ziņoja iepriekš, sers Eltons Džons un viņa partneris Deivids Fērnišs Ziemassvētku dienā kļuva par mazuļa vecākiem. Mazuli Zahariju Džeksonu Levonu Fērnišu-Džonu pasaulē laida surogātmāte.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu