Foto: Lindsijas Loenas «iemītā taciņa» uz tiesu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu aktrise Lindsija Loena trešdien tiesā noraidījusi apsūdzību par 2500 ASV dolāru (1290 latu) vērtas zelta kaklarotas zādzību no kāda Losandželosas juvelierizstrādājumu veikala.

Ja 24 gadus vecā Loena tiks atzīta par vainīgu zādzības izdarīšanā, viņai varētu tikt piespriests cietumsods līdz trīs gadiem štata cietumā.

Tiesnesis piekrita aktrises atbrīvošanai pret drošības naudu 40 000 ASV dolāru (20 600 latu ) apmērā, taču brīdināja, ka viņa tiks nogādāta apcietinājumā bez iespējas tikt atbrīvotai, ja viņa vēlreiz pārkāps nosacītās atbrīvošanas noteikumus.

«Tev ir jāievēro likumi, tāpat kā visiem pārējiem. Tu neatšķiries no visiem pārējiem, tādēļ, lūdzu, neizaicini savu likteni,» Loenai sacīja tiesnesis Kīts Švarcs.

Nākamā tiesas sēde noteikta uz 23.februāri.

Apsūdzībā teikts, ka aktrise 22.janvārī izgājusi no juvelierizstrādājumu veikala ar zelta kaklarotu, par to nesamaksājot. Vēlāk veikala īpašnieks par zādzību ziņojis Losandželosas policijas departamentam, kura darbinieki noskaidroja lietas apstākļus un pagājušajā nedēļa nogādāja visus savāktos pierādījumus prokuratūrai.

Pagājušajā gada decembrī pret Loenu tika veikta izmeklēšana saistībā ar uzbrukumu rehabilitācijas centra «Betty Ford Centre» darbiniecei. Aktrise oktobrī labprātīgi devās uz rehabilitācijas klīniku Dienvidkalifornijā, jo viņas testi uz narkotisko vielu klātbūtni organismā uzrādīja pozitīvu rezultātu. Šie testi tika veikti saistībā ar 2007.gadā piespriesto nosacīto brīvības atņemšanu uz trīs gadiem, kas aktrisei tika piespriesta par agresīvu braukšanu un automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Pagājušā gada laikā aktrise jau divas nedēļas pabijusi cietumā un trīs nedēļas citā rehabilitācijas centrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu