Masaļskim un «Jugra» KHL sezona beigusies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

KHL Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas sērijas sestajā spēlē šodien Edgara Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas «Jugra» savā laukumā ar 1:4 zaudēja Magņitogorskas «Metallurg», sērijā piedzīvojot neveiksmi ar 2-4.  

Latviešu vārtsargs šajā mačā atvairīja 16 no 20 Magņitogorskas hokejistu metieniem.

Otrās trešdaļas 2. minūtē «Jugra» izvirzījās vadībā, kad Georgiju Gelašvili pārspēja Dmitrijs Altarjovs. Taču tad nepilnu sešarpus minūšu laikā Masaļska vārtos «sabira» trīs ripas. Tomašs Rolineks, Deniss Platonovs un Juhamati Āltonens skaitliskajā vairākumā panāca 3:1 viesu labā. Bet nepilnas četras minūtes līdz cīņas beigām Gļebs Kļimenko vairākumā ceturto reizi mačā pārspēja Masaļski.

Atgādinām, ka Masaļskis šajā sērijā piedalījās piecās spēlēs. Otrajā mačā «Jugra» ar latvieti vārtos uzvarēja ar 2:1, bet trešajā ar 4:3. Ceturtajā spēlē tika zaudēts ar 1:2, bet piektajā mačā Masaļskis pirmās trešdaļas vidū stājās Mihaila Birjukova vietā, kad rezultāts bija 0:2, bet visā mačā «Jugra» zaudēja papildlaikā ar 3:4.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu