Šobrīd «saskaitījušies» jau vairāk nekā 320 tūkstoši iedzīvotāji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe/LETA

Līdz pirmdienas plkst.8.55 pilnībā aizpildītas tautas skaitīšanas anketas par 320 476 iedzīvotājiem, liecina Centrālās statistikas pārvaldes jaunākie dati.

Nedēļas nogalē anketas aizpildīja 93 868 iedzīvotāji, sestdienā – 36 500, svētdienā – 57 368.

300 000. iedzīvotājs anketu par sevi un savu četru cilvēku ģimeni no Smiltenes novada aizpildīja plkst.19.13 un anketas aizpildīšanai patērēja stundu un 41 minūti.

Lielākā mājsaimniecība, kuras dati ir ievadīti tautas skaitīšanas sistēmā, ir no Latgales. Tajā ir 18 personas, un tautas skaitīšanas anketas aizpildīšanai tā patērēja trīs stundas un piecas minūtes.

CSP aicina iedzīvotājus piedalīties tautas skaitīšanā, internetā autorizējoties ar komercbankas identifikatoriem vai elektronisko parakstu. Autorizējoties ar komercbankas identifikatoriem, identifikācijas process notiek attiecīgās bankas sistēmās, un tautas skaitīšanas sistēma nesaņem nekādus bankas sistēmas identifikācijas datus. Vienīgā informācija, kas tiek nodota no bankas sistēmas tautas skaitīšanas sistēmai, ir vārds, uzvārds un personas kods.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu