Dombrovskis: mēs nebūsim nekāda soļanka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Mēs nebūsim nekāda soļanka, tā par jauno partiju «Vienotība»» intervijā laikrakstam «Latvijas avīze» saka premjers, apvienības «Vienotība» pārstāvis Valdis Dombrovskis (V).

«Partijai ir jābūt, un partija arī būs vienota. Bet tas nenozīmē, ka tā būs vienota pēc kaut kāda «Jaunā laika» diktāta,» norādīja Dombrovskis. «Mēs nekādā mērā negrasāmies neko uzurpēt vai kādam kaut ko diktēt. Tādēļ apvienībā notiek diskusijas un ar ideoloģiskajām problēmām saskaramies, jau veidojot apvienības programmu. Tomēr spējām izveidot kopīgu ideoloģisko bāzi, kurai atbilstoši mēs strādājam un tādā pašā garā turpināsim strādāt arī uz priekšu. Partijas «Vienotība» programma būs gatava līdz dibināšanas kongresam, un tā tiks balstīta uz pašreizējo apvienības programmu.»

Dombrovskis norādīja, ka tiekot jau veidota darba grupa darbam ar ideoloģiskajiem jautājumiem, kuru visticamāk vadīšot Silva Bendrāte, jo viņa vadījusi arī apvienības programmas izstrādes grupu.

Netiekot plānotas arī nekādas pārmaiņas valdībā. «Joprojām ir spēkā uzstādījums, ka šai valdībai jānostrādā līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām. Arī nekādas kadru pārbīdes attiecībā uz ministriem netiek plānotas, izņemot, protams, iekšlietu ministri, kuras demisiju esmu pieņēmis,» teica Dombrovskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu