«Summer Sound Liepāja 2011» pirmās dienas galvenie mākslinieki – «Guano Apes»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Festivāla «Summer Sound Liepāja 2011» pirmās dienas galvenie mākslinieki būs rokgrupa «Guano Apes», kurai 1.aprīlī iznāk jauns studijas albums «Bel Air», šodien paziņoja festivāla organizatori. Kā zināms, šogad 22. un 23. jūlijā Liepājā notiks festivāls «Summer Sound Liepaja 2011», un no šodienas, 15.marta, tiek uzsākta biļešu tirdzniecība uz festivālu.

Kā galvenie mākslinieki festivāla pirmajā dienā uzstāsies rokgrupa «Guano Apes». Popularitāti «Guano Apes» ieguvuši ar hītiem «Open Your Eyes», «Lords Of The Boards», «You Can’t Stop Me», kā arī dziesmas «Big In Japan» koverversiju. 2004.gadā «Guano Apes» paziņoja par pastāvēšanas beigām, tomēr 2009.gadā atkal apvienojās un pēc piecu gadu pārtraukuma aizvadīja Eiropas koncerttūri. «Guano Apes» jaunais studijas albums «Bel Air» veikalu plauktos nonāks jau 1.aprīlī, savukārt albuma pirmais singls «Oh What A Night» dienasgaismu ieraudzīs tieši Liepājas pilsētas dzimšanas dienā - 18.martā.

Gan ārvalstu, gan pašmāju dalībnieku skaits turpina pieaugt. Informāciju par māksliniekiem, kas uzstāsies festivālā, kā arī citu ar festivālu saistītu informāciju no 15. marta iespējams atrast mājas lapā «summersound.lv». 

Atgādinām, ka šodien sākas biļešu tirdzniecība uz festivālu «Summer Sound Liepāja 2011». Pirmās 1000 biļetes «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās visā Latvijā ir nopērkamas par Ls 10. 

Tuvojoties festivāla dienai, biļešu cenas pieaugs, tomēr  būs apmeklētājiem draudzīgas. Festivāla dienā biļešu cena būs Ls 20.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu