Kriss Brauns atvainojas par ārdīšanos televīzijas studijas ģērbtuvē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu R&B dziedātājs Kriss Brauns atvainojies par savu reakciju uz jautājumu par Rianas piekaušanu raidījumā «Good Morning America», taču paskaidrojis, ka jutās izmantots un «vēlējās atbrīvoties no dusmām».

Kā ziņots, Brauns bija ieradies uz televīzijas tīkla ABC rīta raidījumu, lai runātu par savu jauno albumu «F.A.M.E.». Intervijas laikā raidījuma vadītāja Robina Robertsa jautāja mūziķim par 2009.gada februārī notikušo incidentu - pirms «Grammy» mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijas starp Braunu un viņa toreizējo draudzeni Rianu izvērtās strīds, kura rezultātā viņš dziedātāju piekāva. Tiesa piesprieda viņam piecu gadu pārbaudes laiku, sešus mēnešus sabiedriskajos darbos, kā arī aizliegumu tuvoties Rianai piecus gadus, kurš nesen tika pārskatīts.

Brauns pārtrauca jautājumu, sakot, ka tā ir pagātne, un tagad viņš vēlas koncentrēties uz savu jauno ierakstu. «Es vēlos runāt par albumu, nevis to, kas notika pirms diviem gadiem.» Pēc intervijas Brauns uzstājās, taču pēc pirmās dziesmas viņš devās uz ģērbtuvi, kur sāka ārdīties.

Trešdien populārajā mūzikas raidījumā «106 and Park» Brauns paziņoja, ka vēlas atvainoties visiem televīzijas studijas darbiniekiem, kurus viņa uzvedība nobiedēja, un visiem, kurus tā aizskāra vai lika vilties. «Jo tas, kā es uzvedos, lika man vilties,» sacīja 21 gadus vecais mūziķis. Viņš paskaidroja, ka jutās izmantots un uztvēra situāciju ļoti smagi. «Es valdījos visu interviju. Un, kad es atgriezos, es vienkārši laidu visu vaļā. Es nevienu fiziski neaizskāru. Es tikai vēlējos atbrīvoties no savām dusmām.»

Tāpat viņš norādīja, ka pirms intervijas viņš un raidījuma veidotāji pārrunāja sarunas tematus, un tie skāra tikai un vienīgi viņa jauno albumu.

Robertsa šo paziņojumu noraidīja kā nepatiesu, apgalvojot, ka informēja Braunu par to, ka uzdos viņam jautājumu par notiesāšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu