Čārlijam Šīnam atkal tiesu darbi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/REUTERS

Televīzijas producents, kas sadarbojas ar Čārlija Šīna tēvoci Džo Estevesu, aktieri iesūdzējis tiesā, apgalvojot, ka viņš ir izjaucis plānotā realitātes šova uzņemšanu, un pieprasa piedzīt 20 miljonus ASV dolāru (9,98 miljonus latu).

Bijušais televīzijas seriāla «Two And A Half Men» («Divarpus vīri») aktieris tiek apsūdzēts par to, ka izjaucis plānus uzņemt televīzijas raidījumu, kurā atspoguļota paša Šīna un viņa ģimenes dzīve.

Producents Eds Meijers apgalvo, ka 45 gadus vecais aktieris sarīkoja sazvērestību, lai ar nodomu traucētu līgumattiecības. Viņš uzskata, ka šajā sazvērestībā iesaistīti arī Šīna vecāki - aktieris Mārtins Šīns un viņa sieva Dženeta -, taču pret viņiem apsūdzības netika izvirzītas.
Prasība tika iesniegta Losandželosas apgabala augstākajā tiesā otrdien.

Šomēnes pats Šīns iesūdzēja tiesā seriāla «Divarpus vīri» veidotājus par līguma laušanu, kā kompensāciju pieprasot 100 miljonus ASV dolāru (50,7 miljonus latu).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu