Skolotāji elektroniski var pieteikties centralizēto eksāmenu vērtēšanai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Šajā mācību gadā centralizēto eksāmenu vērtēšanai skolotāji var pieteikties līdz 2011.gada 2.maijam plkst.11, informēja Valsts izglītības satura centra (VISC) sabiedrisko attiecību speciāliste Baiba Bērziņa.

http://vertetaji.visc.gov.lv

www.visc.gov.lv

Katru gadu tiek slēgti uzņēmuma līgumi ar tiem skolotājiem, kuri atbilst centra noteiktajām prasībām, t.i., iegūta izglītība atbilstošā zinātņu nozarē, viņiem ir noteikta profesionālā pieredze, valodu zināšanas un nav konstatēti pārkāpumi iepriekšējos eksāmenu darbu vērtēšanas periodos. Nevienu gadu nav bijusi prasība, kas ierobežotu pieteikties lauku reģionu skolu skolotājus.

Saskaņā ar 2010.gada 6.aprīļa Ministru kabineta noteikumiem par centralizēto eksāmenu saturu un norises kārtību pašvaldības atbildīgā amatpersona līdz attiecīgā gada 1.maijam nodrošina skolēnu eksāmenu darbu izvērtēšanai nepieciešamo vērtētāju pieteikšanos.
VISC noteicis, ka matemātikas centralizēto eksāmenu darbu vērtēšanai būs nepieciešami 110 skolotāji, ķīmijas - 21, fizikas - 45, bioloģijas - 36, latviešu valodas un literatūras un latviešu valodas un literatūras mazākumtautību izglītības programmās 12.klasei - 310, angļu valodas - 230, vēstures - 90, latviešu valodas mazākumtautību izglītības programmās 9.klasei - 80, krievu valodas - 80, vācu valodas - 40, franču valodas - astoņi skolotāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu