«Mārtiņa Freimaņa fonds» sniegs finansiālu atbalstu Pepes ģimenes pieaugumam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Mūziķa Mārtiņa Freimaņa suņu meitene Pepe, kas jau divus mēnešus dzīvo Vidzemes pusē pie saviem jaunajiem saimniekiem, laidusi pasaulē septiņus mazus kucēnus, un «Mārtiņa Freimaņa fonds» jaunajai ģimenei nolēmis sniegt finansiālu atbalstu.

Lai arī jaunie saimnieki uzņēmušies rūpes par Pepi un kaķi Tīkliņu, neko neprasot, gaidības tomēr ir saistītas ar zināmiem izdevumiem, tādēļ, lai palīdzētu segt izmaksas, kas saistītas ar rūpēm par sunīti un kucēniem, «Mārtiņa Freimaņa fonda» biedri nolēmuši sniegt jaunajai ģimenei atbalstu 100 latu vērtībā vetārsta pakalpojumiem un citiem izdevumiem, kā arī turpmāk atvieglot saimnieku ikdienu, nodrošinot papildu līdzekļus Pepes un Tīkliņa uzturam, aģentūru LETA informēja fonda pārstāve Bikaviņa.

Pepes mazajiem kucēniem atradušies arī nākamie saimnieki, no kuriem liela daļa ir mūziķim tuvi cilvēki.

Pepi ar ģimenes pieaugumu sveic arī fonda sadarbības partneris SIA «Pet Pro Service», kas suņu meitenei, kurai pēc dzemdībām uzturā ir būtiski lietot kvalitatīvu pārtiku, dāvina 30 kilogramus profesionālās barības «Techni-Cal», kas nodrošina visus nepieciešamos vitamīnus un minerālvielas šajā periodā, un vēl īpašu mucu barības glabāšanai.

Arī katrs kucēns dāvanā saņems «Techni-Cal Mini Puppy» 750 gramu iepakojumu ar īpaši kucēniem paredzētu barību. Lai gan kaķim Tīkliņam nav ģimenes pieauguma, arī kaķim sagatavota dāvana ar barību.

Pepes kucēni pie saviem jaunajiem saimniekiem dosies pēc tam, kad būs nedaudz paaugušies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu