Skaties tiešraidē - «Lattelecom Diena 2011»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lattelecom

Ceturtdien, 7.aprīlī no plkst. 12:00-13:00 skaties tiešraidē «Lattelecom Dienas 2011» atklāšanas pasākumu. Par telekomunikāciju Attīstību stāstīs «Lattelecom» valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis,  Lattelecom Komercdirektore Kerli Gabriloviča un «Lattelecom» Galvenais tehnoloģiju direktors Uldis Tatarčuks.

Tehnoloģiju pasaule mainās ik dienas, un šobrīd tas notiek īpaši strauji, tādēļ šogad Latvijas vadošais elektronisko pakalpojumu sniedzējs «Lattelecom» savā ikgadējā jaunāko pakalpojumu prezentācijas pasākumā iepazīstinās ar tām nākotnes tehnoloģijām, kas jau pavisam drīz būs ikviena Latvijas uzņēmuma un iedzīvotāja ikdiena.

Turpinot tradīcijas, Lattelecom aicina savus korporatīvos klientus uz gadskārtējo «Lattelecom Dienu 2011», kuras laikā tiks demonstrēti jaunākie Lattelecom grupas pakalpojumi un risinājumi.

Tiešraidi varēsiet apskatīt šajā rakstā 7. aprīlī no plkst. 12:00.

Ja neredzat video tiešraidi, atveriet Windows media player, nospiedied «File» => «Open Url» un manuāli iekopējiet nepieciešamo tiešraides hipersaiti:

mms://stream.apollo.lv/ltcl

tehnisko prasību aprakstu

 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu