Lindsijai Loenai nāksies pasēdēt cietumā un piestrādāt morgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Losandželosas tiesa skandalozajai amerikāņu aktrisei Lindsijai Loenai piespriedusi 120 dienu cietumsodu par probācijas noteikumu pārkāpšanu saistībā ar 2007.gada spriedumu par automašīnas vadīšanu reibumā.

Šis ir jau ceturtais 24 gadus vecajai aktrisei piespriestais cietumsods. Papildus Loenai piespriesti 480 stundu sabiedriskie darbi, kas viņai jāveic Losandželosas apgabala morgā un sieviešu palīdzības centrā.

Losandželosas apgabala Augstākās tiesas tiesnese Stefānija Sotnere nolēma, ka Leona pārkāpusi 2007.gada tiesas spriedumu par automašīnas vadīšanu alkohola un narkotiku reibumā. Jaunākā tiesāšanās saistīta ar apsūdzībām 2500 ASV dolāru vērtas kaklarotas zādzībā no juvelierizstrādājumu veikala Kalifornijā šā gada janvārī.

Pagājušā gada septembrī Loena īslaicīgi nonāca cietumā, jo tiesas noteiktajās narkotiku pārbaudēs viņas organismā tika konstatētas apreibinošas vielas. Oktobrī tiesa viņai norīkoja piespiedu divarpus mēnešu ārstēšanos rehabilitācijas klīnikā. Neilgi pēc atbrīvošanas no rehabilitācijas centra aktrise tika apsūdzēta par kaklarotas nozagšanu no veikala. Savukārt Loena apgalvo, ka veikals kaklarotu viņai aizdevis.

Uzzinot, ka policija ieguvusi orderi viņas īpašuma pārmeklēšanai, Loena atdeva rotaslietu veikalam. Losandželosas apgabala Augstākā tiesa mīkstināja apsūdzības - no zādzības uz administratīvu pārkāpumu -, tomēr atzina to par viņai noteikto probācijas noteikumu pārkāpumu.

Pēc sprieduma pasludināšanas Loena nogādāta Losandželosas sieviešu cietumā, tomēr aptuveni piecas stundas vēlāk viņa atbrīvota pēc 75 000 ASV dolāru drošības naudas iemaksāšanas.
Loenas advokāti arī pārsūdzējuši attiecīgo tiesas lēmumu.

Pēdējais spriedums attiecas tikai uz probācijas noteikumu pārkāpumu, taču pati kaklarotas zādzības lieta tiks izskatīta jūnijā.

Agrākā Disneja filmu bērnu aktrise Loena reiz tika uzskatīta par vienu no daudzsološākajām savas paaudzes aktrisēm, tomēr pēdējos gados sabiedrības uzmanību viņa vairāk iemantojusi ar vētrainu uzdzīvi un nedienām ar likumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu