E. Veidenbauma memoriālais muzejs atklāj sezonu Muzeju naktī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sestdien, 14.maijā plkst. 20:00 Ed. Veidenbauma memoriālais muzejs «Kalāči» atkāj sezonu «Muzeju nakts» ietvaros ar devīzi «Par spīti grūtiem laikiem …». 

«1188» PASĀKUMU KARTE

Muzeju nakti plkst. 20:15 atklāsim ar sadzīves komēdiju divās daļās «Savedēji», kur savešanas mākslas smalkumus varēsim «pašpikot» no tuvējiem kaimiņiem Cēsu Neredzīgo biedrības drāmas kopas «Aina» ar režisori Ainu Kareli.

No plkst. 20:00 līdz 23:00 «Kalāču» kaimiņiem- gan lieliem, gan maziem jauniešu centrs «Apelsīns» piedāvās iziet pārsteigumu taku ar pārbaudījumiem, lai beigās varētu satikties apkārt ugunskuram pie tējas tases un paši izcept savu pirmo koka maizi.

2011.gada 14.maijā jau septīto reizi visā Latvijā svinēsim Muzeju nakti. Šoreiz – ieklausoties savu kaimiņu valodā, cenšoties izprast viņu vērtības, gaumi un sadzīves īpatnības, vēstures gaitā piedzīvotās uzvaras un sakāves.

Lai šī gada Muzeju nakts apliecina cieņu un mīlestību mūsu kaimiņiem!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu