Ušakovu vedīs ārstēties uz Berlīni

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas mēru Nilu Ušakovu (SC) transportēs uz klīniku Vācijā, portālam «Apollo» apstiprināja mēra preses sekretāre Anna Kononova.

Kononova apstiprināja, ka pieņemts lēmums transportēt Ušakovu uz Berlīni tālākai medicīniskās palīdzības sniegšanai.

«Skābekļa bada rezultātā ir cietusi visa iekšējo orgānu sistēma un speciālisti no Vācijas klīnikas, kam ir ļoti liela pieredze šādu gadījumu ārstēšanā, ir piedāvājuši savu palīdzību,» norādīja Kononova.

Mērs tiks transportēts uz Berlīni ar speciālu medicīnisko lidmašīnu no Vācijas, raksta LETA. Mediķi no Vācijas ar speciāli medicīnas vajadzībām aprīkotu lidmašīnu ieradīsies Rīgā, lai nogādātu Ušakovu Berlīnē, kur viņa ārstēšanu turpinās vācu speciālisti. Transportēšanas izmaksas pagaidām nav zināmas.

Iepriekš mēra pārstāve stāstīja, ka par Ušakova pārvešanu uz Vāciju lemj ārstu konsīlijs. «Berlīnē ir klīnika, kurā ārsti ir specializējušies šādu veselības problēmu ārstēšanā,» norādīja viņa.

Kononova šorīt medijiem paziņoja, ka Ušakovs joprojām atrodas intensīvās terapijas nodaļā.

Ārsti viņa veselības stāvokli vērtē kā nopietnu un tiek turpināta intensīva ārstēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu