KNAB nespēj atvērt Lemberga seifu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbinieki, pirmdien turpināšot mēģinājumus atmūķēt seifu, kas atrodas Ventspils domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga («Latvijai un Ventspilij») kabinetā Ventspils domē.

Kā aģentūrai LETA teica Lembergs, divi KNAB cilvēki ceturtdien nopūlējušies, bet tā arī nav seifu atvēruši. Tāpēc esot nolemts šo darbu turpināt pirmdien.

Lembergs atkārtoti uzsvēra, ka seifā nekā neesot.

LETA jau ziņoja, ka šodien LNT raidījumā «900 sekundes» Lembergs atvainojās, ka viņa aizmāršības dēļ tik ilgi jāņemas ap seifu.

Lembergs raidījumā piebilda, ka tiešām nevarot atcerēties seifa durvju kodu, «tik daudz visādi kodi» esot jāatceras, bet šo esot aizmirsis. Nesen esot pat vienu telefonu izmetis, jo nevarējis atcerēties tā PIN kodu.

Ventspils mērs apgalvoja, ka šo seifu nelietojot, tāpēc kodu neatceroties, bet seifā arī nekā neesot. Šo kodu nezinot arī domes atbildīgie administrācijas darbinieki, kas pēdējos gados esot mainījušies.

Kā ziņots, Ventspils domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga kabinets vakar no rīta tika aizzīmogots, bet pēcpusdien sākta kratīšana. Tajā piedalījās arī Lembergs un Ventspils domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Guntis Blumbergs, kurš kratīšanā piedalījās kā iestādes vadītājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu