Pirmdienas horoskops: 6. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: otsphoto/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 6. maijam.

AUNS

Kā ar starmeti izgaismosies citu nolūki un rīcības motīvi. Par kāda izdarībām būsi sašutis, kādu ieraudzīsi pavisam citā gaismā, bet kopumā skaidrības ieviešana nāks tikai par labu.

VĒRSIS

Ģimeniska diena. Labs laiks kopīgai saimniekošanai, radu saietam un uzpošanas talkai ar jautru ballīti noslēgumā. Sirds pilna ar pozitīvām emocijām.

DVĪŅI

Mīlestības diena, kad vajag dāvāt smaidus un labestību. Ja esi attiecībās, sagādā partnerim romantisku pārsteigumu. Ja esi viens, iespējama iepazīšanās.

VĒZIS

Privātajā dzīvē atbalsts un uzmundrinājumi. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt savu īsto cilvēku. Intuīcija ļaus perfekti orientēties visdažādākajās situācijās.

LAUVA

Vajag laiku sev un vienatnei, lai atpūstos un izbaudītu klusumu. Palasi labu grāmatu, skatieties filmas vai baudi mūziku, kas iedvesmo. Saimniecības darbi pagaidīs.

JAUNAVA

Brīvajiem ļaudīm šis ir īstais laiks iepazīties ar kādu īpašu cilvēku. Ja esi attiecībās, izplāno romantisku pārsteigumu un kopīgu pasākumu. Daudz siltu emociju.

SVARI

Dzīve var uzdāvāt brīnišķīgas kaislības, kas uzliesmo kā ogles no vēja. Ļaujies piedzīvojumiem un izbaudi skaistos brīžus. Ģimenes cilvēkiem daudz pienākumu mājās.

SKORPIONS

Sabiedriskās aktivitātes. Iespējams, jāiesaistās labdarībā vai draugu pasākuma organizēšanā. Attiecībās svarīga sapratne un pārliecība, ka blakus ir cilvēks ar līdzīgiem pasaules uzskatiem.

STRĒLNIEKS

Būsi nepārtrauktā kustībā un rosībā. Noorganizē nelielu ceļojumu jaukā kompānijā, kaut kur aizbrauc, dodies piedzīvojumu takās. Vari arī sākt plānot atvaļinājumu.

MEŽĀZIS

Svarīga dzimtas tēma un saziņa ar vecākās paaudzes radiniekiem. Ja rodas interese par dzimtas vēsturi un radurakstiem, tad jāķeras pie ciltskoka zīmēšanas.

ŪDENSVĪRS

Pašapziņas tev pietiek, pratīsi sevi pasniegt un sabiedrībā būs piekrišana un simpātijas. Esi gan vērtējošs, jo kāda „saldā mēle” var izrādīties liekulīga. Neuzticies visiem pēc kārtas.

ZIVIS

Ja tev ir otrā pusīte, dalies ar to, kas tev patlaban svarīgs, un sagādā tuvajam cilvēkam mīļu pārsteigumu. Ja sirds brīva un rodas jauna pazīšanās, tad savu morālo vērtību „latiņu” turi augstu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu