Noskaidrotas modeļu konkursa «Elite Model Look 2011» finālistes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien tirdzniecības centra Galleria Riga 7. stāvā pulcējās vairāk nekā 100 skaistākās meitenes no dažādām Latvijas pilsētām, lai sevi pierādītu prestižā modeļu konkursa Elite Model Look 2011 pusfinālā. Vērtējot dalībnieču prasmi staigāt pa «mēli», kā arī māku sevi prezentēt, tika izvirzītas 17 finālistes, kuras saņēma iespēju piedalīties konkursa lielajā finālā un cīnīties par «Elite Model Look 2011» galveno balvu – top modeles titulu un 300 000 eiro vērtu līgumu ar starptautisko modeļu aģentūru Elite.

Dalībnieces vērtēja profesionāla žūrija, kuras priekšsēdētājs bija ietekmīgās Parīzes modeļu aģentūras Elite pārstāvis Jeremy Marmiesse. Tāpat žūrijā darbojās vienas no lielākajām pašmāju modeļu aģentūrām Vacatio direktors Zigmunds Līpiņš, kā arī populārie modes un stila fotogrāfi Nils Vilnis un Liene Pētersone.

Pēc pirmās pusfināla kārtas, kurā meitenes demonstrēja savu defilē māku, prasmi komunicēt un prezentēt sevi, tika izvēlētas 40 pretendentes, kuras tālāk otrajā kārtā tika slēgtā telpā fotografētas peldkostīmā.. Pēc teju četru stundu ilgā pusfināla žūrija lēma, ka dalībai Elite Model Look 2011 Latvijas posma finālam tiks aicinātas 17 meitenes gan no Rīgas, gan Jēkabpils, Madonas, Alūksnes, Jelgavas, Saulkrastiem, Daugavpils, Dobeles, Skrīveriem un Balviem.

Žūrijas priekšsēdētājs Jeremy Marmiesse pēc rezultātu paziņošanas pauda gandarījumu par kvalitatīvi noorganizēto konkursu un atzina, ka jau šobrīd gaida tā lielo finālu: «Man bija tiešām liels prieks piedalīties Elite Model Look Latvijas nacionālajā atlasē. Meitenēm ar šādu potenciālu ir liela iespēja sevi pierādīt un kļūt par starptautiski atzītām modelēm. Visas 17 finālistes ir patiešām interesantas un es jau šobrīd nespēju sagaidīt, kad varēšu sekot līdzi viņu izaugsmei modes biznesā.»

Uzzinot konkursa rezultātus, meitenes atzina, ka dalība lielajā finālā viņas ir patīkami pārsteigusi, pats konkurss sagādājis daudzus neaizmirstamus brīžus un dāvājis lielisku pieredzi: «Brīdī, kad uzzināju, ka esmu viena no finālistēm, īsti tam nespēju noticēt, biju pārsteigta, visu laiku gribēju smaidīt,» tā savas izjūtas pēc konkursa raksturoja Linda no Skrīveriem.

«Visu pusfināla laiku biju nedaudz satraukusies, īpaši pirms defilē, taču, iekļūstot otrajā kārtā, izjutu patiesu gandarījumu, kas lika sasparoties un saņemties vēl vairāk. Taču pavisam fantastiskas emocijas bija uzzinot, ka esmu viena no 17 finālistēm- tā bija sajūsma un atbildība reizē, jo priekšā vēl daudz darba. Pusfināla laikā iepazinos ar jauniem draugiem, ieguvu vēl lielāku mērķtiecību un gribasspēku sevis pilnveidošanā!» saka «Elite Model Look Latvia» fināliste Sintija no Jēkabpils.

Visām konkursa finālistēm šī vasara solās būt neaizmirstamu piedzīvojumu pilna – viņas pavisam drīz uzsāks modeles prasmju pilnveidošanas kursu modeļu aģentūras Vacatio studijas pasniedzēju vadībā, kā arī veidos savus pirmos foto testus pie Latvijas labākajiem modes fotogrāfiem - Natālijas Berezinas, Nila Viļņa un Lienes Pētersones. Pēc tam meitenes dosies uz Parīzi, lai iepazītos ar modeļu darbu, kā arī prestižo Elite aģentūru, piedalītos savā pirmajā modes skatē, kā arī apmeklētu skaistumkopšanas procedūras salonā «Beauty&Fashion Bazaar.»

Savukārt jau septembrī Latvijā notiks Elite Model Look Latvia lielais fināls, kura laikā meitenes demonstrēs savas vasaras laikā apgūtās iemaņas, lai sacenstos par iespēju pārstāvēt Latviju Pasaules «Elite Model Look» finālā un kopā ar citu valstu skaistulēm pretendētu uz top modeles titulu un 300 000 eiro vērtu līgumu ar aģentūru Elite.

Vēl meiteņu komentāri

Oksana no Daugavpils

Konkursā piedalījās ļoti daudz skaisto meiteņu, un tāpēc es gandrīz vai necerēju tikt finālistu skaitā! Bet kad tika nosaukts mans numurs mani pārpildīja emocijas, var teikt es biju šokēta par to ka biju starp vislabākajam! Piedaloties Elite Model Look atlasē, es guvu jaunu pieredzi, jaunas emocijas! Un esmu pārliecināta, ka nepievilšu uzliktas uz manis cerības! Paldies Jums par šo iespēju!!!!

Maira no Jēkabpils

Es no sākuma biju ļoti satraukta, pēc brīža jau paliku drošāka, jo tas viss izskatījās viegli un es sapratu, ka tāds būs modeles darbs vienmēr .  Kad uzzināju, ka tiku finālā es biju apjukusi...  Es domāju tā, ja esi mērķtiecīga, tad sasniegsi savu mērķi! Paldies par iespēju!

Līva no Alūksnes

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu