Bērziņš pastāsta, ko patiesībā apspriedis ar deputātu Dronku TV3 redzētajā sižetā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Jaunievēlētais Valsts prezidents Andris Bērziņš (ZZS) šodien, žurnālistiem komentējot «TV3» operatora prezidenta vēlēšanu dienā, 2.jūnijā, Saeimā piefiksēto Bērziņa sarunu ar frakcijas biedru Aivaru Dronku (ZZS), sacīja, ka viņi ir apsprieduši parlamentā notikušās debates, nevis iespējamos balsojumus.

Kā ziņots, «TV3» fiksētajā sarunā Bērziņš kolēģim Dronkam jautā, «kā tur «Saskaņas» puikas», un saņem atbildi, ka normāli. Tad Bērziņš apjautājas, kā ir ar [Saeimas deputātu Dzintaru] Rasnaču.

Dronka iepriekš uzsvēra, ka žurnālistu piefiksētie vārdi par «Saskaņas centru» un deputātu Dzintaru Rasnaču (VL-TB/LNNK) bijuši daļa no sarunas, kurā abi deputāti apsprieduši notikumus Saeimas sēžu zālē, kamēr Bērziņš no tās bijis uz laiku izgājis.

«Pirmkārt, tas bija starpbrīdis pirms pirmās debašu stundas. Tā kā es dažas minūtes pirms starpbrīža biju izgājis ārā, tad atgriežoties (..) man bija jautājums, ko pēdējie runātāji - Rasnačs un «saskaņas» cilvēki teica,» skaidroja Bērziņš, uzsvērdams, ka šī informācija ir pagriezta citādā plāksnē. «Tur nebija nekāda zemteksta, vienkārši cilvēcīgs jautājums, ko viņi tur runāja, jo divas vai trīs uzstāšanās nedzirdēju,» skaidroja jaunievēlētais prezidents.

Kā ziņots, 2.jūnijā otrajā Valsts prezidenta vēlēšanu kārtā Saeima par Valsts prezidentu ievēlēja Bērziņu.

Par Bērziņa ievēlēšanu prezidenta amatā aizklātās vēlēšanās nobalsoja 53 deputāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu