Kambala: trīs klubi man ir parādā par šo sezonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Maria Mitsova/LETA

Latviešu basketbolists Kaspars Kambala sociālajā tīklā «Twitter» atklājis, ka trīs klubi viņam ir palikuši parādā naudu par aizvadīto sezonu.

«Trīs komandas tagad man ir parādā naudu par šo sezonu. Pēdējoreiz, kad pārbaudīju, biju profesionālis, bet viņi laikam sajaukuši mani ar amatieri,» raksta Kambala.

«Klubi ir zaudējuši cieņu pret spēlētājiem un daudzos gadījumos uzkrītoši nemaksā. Taču viņi no spēlētājiem sagaida visu. Viena komanda ar mani sastāvā zaudēja tikai vienu spēli, citā es bija līgas otrs rezultatīvākais spēlētājs, bet vēl vienā komandā izcīnīju čempiona titulu. Taču vienīgais, ko dzirdu, ir: «Rītdien»,» norāda latviešu basketbolists.

Tāpat Kambala «Twitter» kontā raksta, ka jau sācis vasaras treniņus un pašlaik gaida labus darba piedāvājumus.

Atgādinām, ka aizvadīto sezonu 32 gadus vecais Kambala iesāka Sofijas «Lukoil Academic» (Bulgārija), tad pārcēlās uz Turcijas klubu «Aliaga Petkim», bet sezonu pabeidza Irānas klubā Teherānas «Mahram».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu