Ķīnā kāda sieviete sarīkojusi sev laulības šķiršanas ceremoniju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Ķīnā kāda sieviete sarīkojusi sev svinīgu šķiršanās ceremoniju, lai atzīmētu savas nelaimīgās teju 30 gadus ilgās laulības beigas, vēsta «Orange News». Neierastais pasākums notika kādā viesnīcā Šaņsji provinces galvaspilsētā Taijuaņā Ķīnas ziemeļos.

Juaņu Li un viņas trīs bērnus uz sievietes vecāku mājām nogādāja «Lincoln» markas automašīna. «Pirms 28 gadiem mani no mājām aizveda mans vīrs, un tagad es atgriežos mājās ar triumfu,» pavēstīja smaidošā Juaņa Li. «Šodien es vairs neesmu saistīta šajā laulībā. Šķiršanās ceremonija dara mani laimīgu un ir nepārprotamas atvadas pagātnei, un es turpināšu dzīvot laimīgi kopā ar saviem bērniem,» pasākuma viesiem sacīja šķirtā sieva.

Savu prieku par šo notikumu pauda arī Juaņas Li svaine: «Mēs esam ļoti laimīgi, ka viņa atkal ir vienota ar mums. Kopš šī brīža mēs ļausim viņai dzīvot laimīgu dzīvi.«

Laulības zvēresta vietā šķiršanās ceremonijas vadītājs lūdza Juaņu Li dot šķiršanās solījumu. «Juaņa Li, (..) no šīs dienas viņam, kuram tu ziedoji visu savu dzīvi, nebūs nekādas saistības ar tevi. Vienalga, vai viņš ir bagāts vai nabags, vesels vai slims, (..) tev nebūs nekādu attiecību ar viņu; vai tu piekrīti?» jautāja neparastās ceremonijas vadītājs. Juaņa Li atbildēja ar «jā» un pēc zvēresta saplēsa savas kāzu fotogrāfijas un iemeta laulību gredzenu ūdenstvertnē ar zelta zivtiņām.

Viņas vīrs 27 gadus ilgušās laulības šķiršanas ceremonijā nepiedalījās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu