Lindsija Loena atbrīvota no mājas aresta

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas aktrise Lindsija Loena trešdien tika atbrīvota no mājas aresta, kurā par zelta kaklarotas zādzību pavadīja 35 dienas, pavēstījušas varas iestādes.

Kā ziņots iepriekš, Loena bija apsūdzēta 2500 ASV dolāru (1220 latu) vērtas zelta kaklarotas zādzībā. Sākotnēji aktrise savu vainu noliedza, taču maija sākumā viņa piekrita neapstrīdēt viņai izvirzītās apsūdzības. Saskaņā ar Kalifornijas štata likumiem apsūdzību neapstrīdēšana ir līdzvērtīga vainas atzīšanai.
 
Aprīļa nogalē kaklarotas zādzību apsūdzību dēļ tiesa piesprieda Loenai 120 dienu cietumsodu, lemjot, ka viņa pārkāpusi probācijas noteikumus, ko tiesa 2007.gadā noteica lietā par automašīnas vadīšanu alkohola un narkotiku reibumā. Papildus viņai tika piespriesti 480 stundu sabiedriskie darbi, kas viņai jāveic Losandželosas apgabala morgā un sieviešu palīdzības centrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu