Pārdošanā tiek VIP biļetes uz «Summer Sound Liepāja 2011»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Visās «Biļešu serviss» kasēs iespējams nopirkt VIP biļetes uz festivālu «Summer Sound Liepāja 2011». VIP biļete nodrošina ieeju uz abām festivāla dienām. VIP biļešu īpašniekiem būs atsevišķa ieeja festivāla teritorijā, kā arī ieeja VIP teltī Pludmales skatuves tuvumā. VIP biļete maksā 25 latus un VIP biļešu skaits ir ierobežots.

Vēl šajā nedēļas nogalē divu dienu biļete uz festivālu «Summer Sound Liepāja 2011» maksā 14 latus, bet ar ieeju telšu pilsētiņā – 16 latus. Savukārt ar pirmdienu, 11. jūliju, biļetes cena celsies par diviem latiem.

Kā šonedēļ, tā arī turpmāk spēkā būs atlaides ISIC karšu īpašniekiem, kā arī TELE2 un Zelta Zivtiņas klientiem. Vienas dienas biļetes tirgot nav paredzēts. Biļetes var iegādāties visās «Biļešu serviss» kasēs visā Latvijā.

Festivāls «Summer Sound Liepāja 2011» notiks 22. un 23. jūlijā Liepājas pludmalē un parkā. Uz piecām tematiski atšķirīgām skatuvēm muzicēs vairāk nekā 50 ārzemju un pašmāju grupas, solomākslinieki un dīdžeji, tostarp «Guano Apes», Kalvins Hariss, Gustavo, «Toploader», «R.A.P.» u.c.

Darbosies arī atrakcijas un sporta spēles dažāda vecuma bērniem un jauniešiem, kā arī bērnu pilsētiņa, kur gādīgu auklīšu uzraudzībā varēs atstāt pašus mazākos festivāla apmeklētājus.
Sadarbībā ar organizāciju «Baltijas Datu Centrs» mobilajā portālā «wap.piezvani.lv» būs iespējams sekot līdzi informācijai par karstajās jūlija dienās gaidāmajiem notikumiem festivāla laikā, kā arī informācijai kā nokļūt uz festivālu, atrast naktsmītnes Liepājā un atrast kompanjonus un jaunus ceļabiedrus.

Video koplietošanas vietnē YouTube ir izveidots festivāla kanāls («youtube.com/user/SummerSoundLiepaja»), kurā iespējams apskatīt festivāla mākslinieku iesūtītos video sveicienus un aicinājumus uz festivālu.

Aktuālajai informācijai par festivālu sekojiet līdzi mājas lapā: «summersound.lv», kā arī sociālajos tīmekļos Draugiem.lv, Twitter un Facebook.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu