Pēc Vainhausas nāves ievērojami audzis viņas albumu pārdošanas apjoms

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Pēc britu dziedātājas Eimijas Vainhausas pēkšņās nāves viņas ierakstu pārdošanas apjoms Lielbritānijā pieaudzis 37 reizes.

Arī dziedātājas singli bauda paaugstinātu interesi - to pārdošanas apjoms palielinājies 23 reizes. Rezultātā viņas otrais un pēdējais albums «Back to Black», kas iznāca 2006.gadā, pacēlās britu albumu topā līdz 59.vietai, bet tā galvenā kompozīcija līdz 81.vietai singlu topā.

Tikmēr albumu topa pirmajā vietā atgriezies Adeles albums «21». Viņas ieraksts «19» atrodas trešajā vietā, savukārt otro vietu ieņem amerikāņu R&B dīva Bejonsa ar savu albumu «4».

Kā ziņots, sestdien pēcpusdienā Vainhausa atrasta mirusi savā dzīvoklī Londonas ziemeļos. Viņas nāves apstākļi pagaidām nav zināmi, taču daudzi uzskata, ka viņas pāragrā aiziešana varētu būt saistīta ar alkoholismu un atkarību no narkotikām, ar kuru 27 gadus vecā dziedātāja neveiksmīgi cīnījās vairākus gadus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu