Nacionālā apvienība savos vēlēšanu sarakstos aicina kandidēt DP biedrus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pēc biedrības «Demokrātiskie patrioti» un Nacionālo apvienības «Visu Latvijai!»–«Tēvzemi un Brīvībai/LNNK» sarunām, Nacionālā apvienība valdes sēdē nolēmusi savos vēlēšanu sarakstos atvēlēt vietas biedrības ieteiktajiem cilvēkiem.

Nacionālā apvienība Rīgas vēlēšanu apgabala sarakstā vēlas redzēt juristu Jāni Bordānu, Vidzemes vēlēšanu apgabala sarakstā atvaļināto brigādes ģenerāli Kārli Krēsliņu, Zemgales vēlēšanu apgabala sarakstā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktora vietnieku katastrofu medicīnas jautājumos Mārtiņu Šicu, Latgales vēlēšanu apgabala sarakstā juristu Jurģi Īvānu, bet Kurzemes vēlēšanu apgabala sarakstā arhitektu Jāni Asari.

«Demokrātiskie patrioti» vērtības un ideāli ir tuvi Nacionālās apvienības vērtībām un ideāliem, un abas organizācijas vieno latviskās identitātes principi, norāda apvienībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu