«Instrumenti» izziņo koncertu «Arēnā Rīga»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Iveta Vaivode

Sava debijas albuma «Tru» prezentācijas laikā grupa «Instrumenti» izziņo koncertu Arēnā Rīga, kas notiks šī gada 10.decembrī. Biļetes jau nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā.

Pirms biļešu tirdzniecības publiskās izsludināšanas jau nopirkti vairāki simti koncerta biļešu.

«Instrumenti», kas ir šī brīža perspektīvākais mūzikas projekts Baltijā, pagājušo otrdien jaunatklātajā Sapņu Fabrikā prezentēja savu ilgi gaidīto debijas albumu «Tru», izpildot pusi no četrpadsmit albumā iekļautajām dziesmām. Prezentācijas koncertu «Instrumenti» sāka uz nelielas skatuves Sapņu Fabrikas vidū, izpildot «Zemeslodes», «Lie Down» un «Pieturi Mani Sev Klāt», kuras laikā uz liela ekrāna varēja vērot «Instrumenti» un SEB Studenta Banka kopīgi rīkotā video konkursa uzvarētājas Annas Jurevicas veidoto klipu, kas izcīnīja meitenei braucienu uz Īslandi. Pēc paziņošanas par Arēna Rīga koncertu «Instrumenti» kopā ar pūtējiem un pandu maskās tērptiem stīgu kvarteta mūziķiem pārsteidza klātesošos, parādoties uz lielās Sapņu Fabrikas skatuves, ko iepriekš sedza priekškars.

Trešdienas pēcpusdienā Shipsi un Reynsi viesojās mūzikas veikalā «Upe», kur vairāk kā divu stundu garumā sanākušajiem interesentiem sniedza autogrāfus uz jaunā albuma, kā arī atbildēja uz fanu un žurnālistu jautājumiem par albuma tapšanu un «Instrumenti» nākotnes plāniem.

Kā zināms, «Tru» ierakstīts «Greenhouse» studijā Īslandē. Albumā iekļauti četrpadsmit skaņdarbi, tostarp jau labi zināmās «Instrumenti» dziesmas - «Zemeslodes», «Apēst Tevi», «Life Jacket Under Your Seat», kā arī jaunākais singls «Pilnīgi Viens».

«Instrumenti» koncerts Arēnā Rīga notiks 10.decembrī, biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā un «bilesuparadize.lv». Katrā albuma «Tru» iepakojumā ievietota «Instrumenti» uzlīme ar kodu, kuru ievadot «bilesuparadize.lv» biļete uz Arēnas Rīga koncertu nopērkama lētāk.

Stāvvietu cena no LVL 9, sēdvietu cena no LVL 10.
Papildu informācija: «instrumenti.in», «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu