«Instrumenti» atzīti par vienu no daudzsološākajām Eiropas jaunajām grupām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā «Instrumenti» piedalījās festivālā «Waves Vienna» Austrijā, kur grupa tika uzņemta kā vieni no galvenajiem māksliniekiem. Jau pirms festivāla, kas notika lielākajās Vīnes koncertu norises vietās un klubos, «Instrumenti» bija izraisījuši lielu mediju un publikas interesi, un arī pēc «Waves Vienna» noslēguma tika atzīti par vienu no spēcīgākajiem Eiropas jaunajiem mūzikas projektiem.

«Waves Vienna» ir festivāls, kas notiek paralēli ar mūzikas konferenci, kurā pulcējas Eiropas mūzikas industrijas pārstāvji – festivālu organizatori, izdevēji, ierakstu kompāniju un mediju pārstāvji, u.c. «Waves Vienna» norisinājās piecas dienas un uz 12 skatuvēm uzstājās vairāk kā 80 mākslinieki, to skaitā British Sea Power (GB), Zola Jesus (US), Who Made Who (DK), Sin Fang (IS), Ewert and the Two Dragons (EE), u.c.

Kopš iTunes darbības uzsākšanas Baltijā,  arī «Instrumenti» debijas albums «TRU» pieejams digitālā formātā iTunes veikalā. Nopērkams ir ne tikai viss albums, bet arī katra tajā iekļautā dziesma atsevišķi. Pirms 29. septembra «TRU», kā arī mini albums «Pandemiya» jau bija nopērkams  citu valstu iTunes lietotājiem.

Šobrīd «Instrumenti» gatavojas gada nogalē gaidāmajiem koncertiem, kas solās kļūt par grandiozākajiem notikumiem Latvijas mūzikas dzīvē šogad.

Novērojama liela biļešu pirkšanas aktivitāte, tādēļ «Instrumenti» mudina visus gribētājus biļetes iegādāties laicīgi, jo to cena vēl augs. Šobrīd Arēna Rīga koncerta stāvvietas biļetes cena ir LVL 12, sēdvietas – LVL 15 un LVL 20.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu