Jēkabsone-Žogota Eirolīgu sāk ar 14 punktiem, Kubliņai <i>double-double</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

14 punktus jaunās sezonas FIBA Eirolīgas turnīra pirmajā spēlē trešdien guva latviešu basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota, palīdzot Jekaterinburgas UGMK komandai A apakšgrupas mačā ar 68:57 (21:8, 22:14, 12:21, 13:14) izbraukumā pieveikt Polijas klubu Gdiņas «Lotos».

Jēkabsone-Žogota spēlēja 34 minūtes, kuru laikā realizēja četrus no deviņiem divpunktu metieniem un divus no pieciem tālmetieniem. Tāpat latviete izcīnīja četras atlēkušās bumbas, izdarīja divas rezultatīvas piespēles un pieļāva sešas kļūdas.

Pa 14 punktiem UGMK komandas labā guva arī Sandrīne Grudā un Deanna Nolana, bet "Lotos" rindās ar 17 punktiem atzīmējās Džeraldīne Roberta.

Tikmēr A apakšgrupā Ievas Kubliņās pārstāvētā Francijas čempionvienība «Bourges Basket» savā laukumā ar 63:51 pārspēja Čehijas klubu Prāgas ZVVZ USK.

Latviešu basketboliste laukumā pavadīja 33 minūtes, kuru laikā sakrāja double-double - 11 punkti (2p. - 3/6, 3p. - 1/3) un 11 atlēkušās bumbas, kā arī bloķēja vienu metienu un pieļāva vienu kļūdu.

Uzvarētāju labā 15 punktus guva Selīna Dimēra, bet 12 punktus pievienoja Stiliani Kalcidu. ZVVZ USK komandā ar 20 punktiem izcēlās amerikāniete Deliša Miltone-Džounsa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu