Jēkabsones-Žogotas 14 punkti nepalīdz uzvarēt Stambulā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latviešu basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota trešdien guva 14 punktus FIBA Eirolīgas turnīra A apakšgrupas trešās kārtas mačā, bet viņas pārstāvētā Krievijas čempionvienība Jekaterinburgas UGMK ar rezultātu 65:84 (21:16, 14:24, 11:19, 19:25) izbraukumā piekāpās Turcijas vicečempionēm Stambulas «Galatasaray».

Jēkabsone-Žogota spēlēja 34 minūtes, kuru laikā realizēja tikai trīs no 11 izpildītajiem divpunktu metieniem, divus no pieciem tālmetieniem un abus soda metienus. Tāpat latvietes kontā bija trīs atlēkušās bumbas un četras personīgās piezīmes.

Rezultatīvāk par latvieti UGMK komandā nospēlēja vienīgi Sandrīne Grudā, kuras kontā bija 17 punkti. Tikmēr «Galatasaray» rindās rezultatīvākā ar 27 punktiem bija Diāna Taurasi, bet Tīnas Čārlzas rēķinā bija 24 punkti un 14 bumbas zem groziem.

Citā A apakšgrupas spēlē trešdien Aijas Putniņas pārstāvētā Lietuvas komanda Kauņas «Vici-Aistes» ar 70:80 (14:21, 16:22, 19:15, 21:22) savā laukumā piekāpās Čehijas komandai Prāgas ZVVZ USK.

Latviete šoreiz spēlēja sešas minūtes, kuru laikā guva trīs punktus, realizējot vienīgo izpildīto tālmetienu, bet grozam garām raidot vienu divpunktu metienu. Tāpat Putniņas kontā bija viena atlēkusī bumba, viens bloķēts metiens un viena kļūda.

Šī «Vici-Aistes» komandai bija jau trešā neveiksme trīs aizvadītajās Eirolīgas spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu