Jēkabsone-Žogota: UGMK komandu šosezon vajā savainojumi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Krievijas čempionvienības sieviešu basketbolā Jekaterinburgas UGMK sniegumu sezonas ievadā nopietni ietekmē biežie spēlētāju savainojumi, uzskata vienību pārstāvošā latviešu basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota.

Savā iepriekšējā spēlē UGMK komanda Krievijas čempionātā svētdien ar 91:52 savā laukumā sagrāva Maskavas «Dinamo» vienību, bet latviete ar 18 gūtajiem punktiem kļuva par rezultatīvāko savas komandas spēlētāju.

Bez Jēkabsones-Žogotas, kas joprojām nav pilnībā atkopusies no 19. oktobrī gūtās potītes traumas, vienības savainoto spēlētāju sarakstā atrodas Deanna Nolana un Hana Horakova, bet spēlē ar «Dinamo» traumā iedzīvojās arī Jeļena Ļevčenko.

«Nesaprotu, kas notiek ar komandu - pašlaik mūs vajā savainojumi. Taču sezona ir tikai pašā sākumā. Mums pietiek laika, lai atjaunotos un atgūtu formu,» latvieti citē UGMK oficiālā mājaslapa internetā.

Pati Jēkabsone-Žogota pēc gūtā savainojuma izlaida vienu Krievijas čempionāta spēli.

«Protams, tas ir slikti, ka jau sezonas sākumā nevar spēlēt visas basketbolistes, taču mēs vienalga esam gatavas cīnīties un pierādīt, ka esam spēcīga komanda,» izcēla Jēkabsone-Žogota, kura spēli pret «Dinamo» nosauca par sagatavošanos pirms gaidāmās cīņas FIBA Eirolīgas turnīrā pret Lietuvas komandu Kauņas «Vici-Aistes», kurā spēlē latviete Aija Putniņa.

Līdzšinējās četrās Krievijas čempionāta spēlēs UGMK basketbolistes svinējušas tikai uzvaras, bet FIBA Eirolīgas turnīrā trijās cīņās izcīnīti divi panākumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu