Kambalam desmit punkti, «Turk Telekom» zaudējums

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas basketbolists Kaspars Kambala otrdien guva desmit punktus, bet viņa pārstāvētā Turcijas komanda Ankaras «Turk Telekom» otrdien ar zaudējumu sāka Eiropas Izaicinājuma kausa turnīru.

G apakšgrupas pirmās kārtas spēlē «Turk Telekom» ar 74:82 (22:22, 21:16, 15:29, 16:15) savā laukumā piekāpās citai Turcijas komandai Karšijakas «Pinar».

Kambala laukumā pavadīja 17 minūtes, realizējot četrus no deviņiem divpunktu metieniem un divus soda metienus, kā arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 25 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām bija Jovo Stanojevičs, bet «Turk Telekom» rindās ar 21 punktu izcēlās Darjuss Vašingtons.

Otrajā šīs apakšgrupas pirmās kārtas spēlē Baltkrievijas komanda «Minsk-2006» ar 79:71 (14:23, 23:16, 18:23, 24:9) pieveica Bonnas «Telekom Baskets» no Vācijas.

Kā ziņots, Latvijas vicečempioni BK «Ventspils» Eiropas Izaicinājuma kausa pirmajā spēlē otrdien ar 67:81 pārliecinoši piekāpās Ukrainas klubam Južnijas «Himik».

Eiropas Izaicinājuma kausā šosezon kopumā piedalīsies 32 komandas, kas sadalītas astoņās apakšgrupās, pa četrām katrā. Komandas apakšgrupās izspēlēs divu apļu turnīru, pa reizei sacenšoties mājās un izbraukumā, bet katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs nākamajā kārtā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu