Ivanānam pirmie vārti sezonā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī pirmos vārtus šosezon guva latviešu hokejists Raitis Ivanāns, vēsta «Theahl.com».

Uzbrucēja pārstāvētā Ebotsfordas «Heat» komanda izbraukumā ar 3:1 uzvarēja Teksasas «Stars» hokejistus. Ivanāns otrās trešdaļas sākumā panāca 2:1, gūstot pirmos vārtus sezonā.

Dienu iepriekš «Heat» ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā arī pārspēja «Stars» hokejistus. Sākotnēji tika ziņots, ka Ivanāns guvis vārtus, taču vēlāk oficiāla informācija liecināja, ka latvietim rezultatīva piespēle.

Citā spēlē Artūra Kuldas pārstāvētā Sentdžonsas «IceCaps» savā laukumā ar 8:4 pieveica Konektikutas «Whale», bet Latvijas izlases aizsargs izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, izdarīja divus metienus, kā arī nopelnīja divas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Tikmēr Oskara Bārtuļa pārstāvētā Adirondekas «Phantoms» savā laukumā ar 2:1 pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Toronto «Marlies», bet Bārtulis izdarīja divus metienus un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu