Džastins Timberleiks tur vārdu un iet uz balli ar jūras kājnieci

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu dziedātājs un aktieris Džastins Timberleiks turējis doto vārdu un apmeklējis balli ar ASV jūras kājnieku kaprāli Kelsiju de Santisu.

Pēc Timberleika vārdiem, sestdien notikušais pasākums bija viens no aizkustinošākajiem vakariem viņa dzīvē.

Kā ziņots iepriekš, vasarā de Santisa bija ievietojusi video koplietošanas vietnē «YouTube» Timberleikam adresētu ielūgumu apmeklēt ar viņu jūras kājnieku balli. Iepriekš līdzīgu ielūgumu ievietoja jūras kājnieku seržants Skots Mūrs, uzaicinot Timberleika ekrāna partneri aktrisi Milu Kunisu.

Daudziem par pārsteigumu, gan Kunisa, gan Timberleiks piekrita.

Svētdien savā mājaslapā dziedātājs un aktieris atklāja, ka viņam un de Santisai izdevās papļāpāt pirms svinīgās ceremonijas, piebilstot, ka viņa stāstīja par saviem treniņiem cīņu mākslās «ar kaislību, disciplīnu un cieņu». Īpaši amerikāņu zvaigzni pārsteidza de Santisas rūpes par viņu.

«Jāatzīst, ne katru dienu es satieku 23 gadus vecu meiteni, kuru vairāk satrauc tas, vai man ir jautri un vai es jūtos ērti,» rakstīja Timberleiks. «Pēkšņi es sapratu, ka visi šie cilvēki rūpējas par mums un mūsu brīvību. Pagājušā nakts izmainīja manu dzīvi, un es nekad to neaizmirsīšu.« 

Mila Kunisa dosies uz karaspēka balli Grīnvilā ar seržantu Skotu Mūru 18.novembrī.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu