Kambalam divi punkti, «Turk Telekom» otrais zaudējums Eiropas Izaicinājuma kausā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Neveiksmīgu sniegumu Eiropas Izaicinājuma kausa turnīra otrās kārtas spēlē trešdien nodemonstrēja Latvijas basketbolists Kaspars Kambala, bet viņa pārstāvētā Turcijas komanda Ankaras «Turk Telekom» cieta otro zaudējumu turnīrā.

Aizvadītajā mačā «Turk Telekom» izbraukumā ar 80:87 (17:21, 21:20, 19:23, 23:23) zaudēja Vācijas komandai Bonnas «Telekom Baskets».

Kambala 12 nospēlēto minūšu laikā guva divus punktus, realizējot vienu no četriem divpunktu metieniem. Tāpat latvietis nopelnīja četras piezīmes, pieļāva divas kļūdas un izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, maču noslēdzot ar negatīvu efektivitātes koeficientu -10, kas bija otrs sliktākais komandā un visā spēlē.

Uzvarētāju labā 19 punktus guva Entonijs Gefnijs, bet «Turk Telekom» rindās rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Ali Karadenizs.

Otrajā šīs apakšgrupas spēlē otrdien Baltkrievijas komanda «Minsk-2006» ar 105:103 viesos uzvarēja Turcijas klubu Karšijakas «Pinar».

Pašlaik apakšgrupas kopvērtējumā pēc divām kārtām pirmajā vietā ar divām uzvarām ir «Minsk-2006» basketbolisti, «Pinar» un «Telekom Baskets» rēķinā ir pa vienai uzvarai, bet «Turk Telekom» pagaidām cīnās bez panākumiem.

Jau ziņots, ka otrdien notikušajās spēlēs Edgars Jeromanovs izcēlās ar 11 punktiem 20 minūšu laikā, palīdzot Zviedrijas komandai Norčēpingas «Dolphins» A apakšgrupas mačā ar 82:64 savā laukumā pieveikt Slovākijas klubu Nitras «Bemaco Spu», bet Pāvela Veselova pārstāvētā Kipras komanda Nikosijas «Keravnos» H apakšgrupas cīņā ar 85:83 izbraukumā pieveica Francijas komandu «Pau Elan Bearnais».

Abas latviešu pārstāvētās komandas svinēja savus pirmos panākumus turnīrā. «Dolphins» A apakšgrupā ieņem otro vietu, bet «Keravnos» H apakšgrupā pašlaik ir trešajā pozīcijā.

Kā ziņots, Latvijas komanda BK «Ventspils» Eiropas Izaicinājuma kausa otrajā spēlē otrdien ar 69:56 savā laukumā uzvarēja Ungārijas klubu Pakšas «Atomeromu SE», arī svinot savu pirmo panākumu turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu