Kambalam deviņi punkti, «Turk Telekom» pirmā uzvara

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Deviņus punktus Eiropas Izaicinājuma kausa turnīra trešās spēļu kārtas mačā otrdien guva Kaspars Kambala, bet viņa pārstāvētā Turcijas komanda Ankaras «Turk Telekom» izcīnīja pirmo uzvaru turnīrā.

Aizvadītajā G apakšgrupas spēlē «Turk Telekom» izbraukumā ar 93:74 (21:20, 25:18, 27:16, 20:20) samērā pārliecinoši pieveica Baltkrievijas komandu «Minsk-2006».

Kambala laukumā pavadīja 15 minūtes, kuru laikā realizēja četrus no deviņiem divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem, kā arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, maču noslēdzot ar efektivitātes koeficientu +2.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Darjus Vašingtons, bet «Minsk-2006» rindās ar 17 punktiem izcēlās Kortnijs Oldridžs.

Otrajā šīs apakšgrupas spēlē Turcijas vienība Karšijakas «Pinar» savā laukumā spēkojas ar Bonnas «Telekom Baskets» no Vācijas.

Pašlaik apakšgrupas kopvērtējumā pirmajā vietā ar divām uzvarām trīs spēlēs ir «Minsk-2006», bet «Pinar», «Telekom Baskets» un «Turk Telekom» kontā ir pa vienam panākumam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu