Jēkabsone-Žogota kaldina UGMK sesto uzvaru Eirolīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

FIBA Eirolīgas turnīra spēlēs šodien A apakšgrupā spēles aizvadīja Anetes Jēkabsones-Žogotas un Aijas Putniņas pārstāvētās komandas. 

Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Krievijas čempionvienība Jekaterinburgas UGMK ar 79:56 savā laukumā uzvarēja Polijas klubu Gdiņas «Lotos», bet latviešu basketboliste laukumā pavadīja nedaudz vairāk par 30 minūtēm, kuru laikā guva desmit punktus (2p. - 1/5, 3p. - 2/4, s.m. - 2/2), izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un atdeva piecas rezultatīvas piespēles.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākā ar 15 punktiem bija francūziete Sandrīne Grudā, bet «Lotos» rindās ar 14 punktiem izcēlās Aneika Henrija.

Tikmēr Aijas Putniņas pārstāvētā Kauņas «VICI Aistes» savā laukumā ar 66:84 zaudēja apakšgrupas līderēm Stambulas «Galatasaray Medical Park», bet latviete nepilnu 16 minūšu laikā guva piecus punktus (2p. - 1/2, 3p. - 0/1, s.m. - 1/1), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu piespēli un pieļāva vienu kļūdu.

«VICI Aistes» rindās ar 17 punktiem izcēlās baltkrieviete Tatjana Lihtaroviča, bet Stambulas komandā rezultatīvākā ar 16 punktiem bija Epifānija Princa.

UGMK komanda ar sešām uzvarām astoņās spēlēs ieņem trešo vietu A apakšgrupā, bet «VICI Aistes» ar vienu panākumu astoņos mačos ir pēdējā, astotajā vietā.

Šovakar spēli A apakšgrupā aizvadīs arī Ievas Kubliņas pārstāvētā Francijas čempionvienība «Bourges Basket», kas ar trim uzvarām septiņās spēlēs pašlaik ieņem piekto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu