Jēkabsone-Žogota un UGMK uzvar spēcīgo «Galatasaray»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

FIBA Eirolīgas turnīra spēlē trešdien astoņus punktus guva latviete Anete Jēkabsone-Žogota, bet viņas pārstāvētā komanda Jekaterinburgas UGMK ar rezultātu 85:80 uzvarēja Stambulas «Galatasaray».

Jēkabsone-Žogota laukumā pavadīja 23 minūtes, kuru laikā realizēja četrus no sešiem divpunktu metieniem. Tāpat basketbolistes kontā viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba un četras bumbas zem groziem.

Jāpiebilst, ka Stambulas komanda ir A apakšgrupas līdervienība.

UGMK sastāvā rezultatīvākā ar 17 punktiem bija Kendisa Pārkere, bet «Galatasaray» sastāvā ar 28 punktiem izcēlās Diāna Taurasi. 

Tikmēr pārliecinošu zaudējumu piedzīvoja Aijas Putniņas pārstāvētā Lietuvas komanda Kauņas «Vici-Aistes», kas citā A apakšgrupas spēlē ar 60:98 (19:31, 16:22, 7:24, 18:21) izbraukumā atzina Čehijas kluba Prāgas ZVVZ USK pārākumu. Putniņa bija pieteikta mačam, tomēr laukumā nedevās.

Uzvarētājām rezultatīvākā ar 19 punktiem bija čehiete Eva Vitečkova, bet «Vici-Aistes» labā 18 punktus guva amerikāniete Amenda Kemezisa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu