Kā «vientuļā» Linda <i>Leen</i> satiek «vientuļos» puišus. Noklausies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šī sadarbība aizsākās «OKartes» skatuves Lindas Leen autorvakarā oktobrī, kad grupa «Nu Un» izpildīja dziesmas «Lonely Girl» kaverversiju. Tagad tā iemūžināta studijas ierakstā kopā ar Lindu Leen. 

«Nu Un» «Lonely Girl»

Dziesmas autorei pirms 10 gadiem uzrakstītās dziesmas interpretācija patika jau koncerta laikā, tieši tāpēc Linda Leen aicināja grupu «Nu Un» šo dziesmas versiju iemūžināt studijas ierakstā. «Lonely girl meets lonely boy» dziesma jau šodien piedzīvos pirmatskaņojumu, kad Linda Leen kopā ar «Nu Un» puišiem izpildīs šīs dziesmas studijas versiju «OKartes skatuves» finālkoncertā, kad noslēgsies piecpadsmit radošu un piedzīvojumu bagātu nedēļu muzikālais šovs. Dziesma ir pieejamalejuplādei  «lindaleenshop.com mūzikas/mp3» sadaļā.

Linda Leen: «Lai cik savāda sākotnēji likās puišu grupas kaverversijas «Lonely Girl» izvēle, tieši viņi mani pārsteidza ar patiesi svaigu versiju, diezgan attālu no oriģināla. Dažādi mākslinieki, atšķirīgas pieredzes un laiks uz skatuves - protams, risks, bet tanī pašā laikā -  labs priekšnoteikums interesantai sadarbībai. Esmu ļoti priecīga un apmierināta par to kā mēs kopā skanam.«

«Sadarboties ar Lindu bija ļoti viegli, jo viņa ir cilvēks, kurš zina ko grib sagaidīt no dziesmas un kā tai jāskan. Mums bija patīkami strādāt ar profesionāli. Linda pati piedalījās rekonstruētās dziesmas aranžijā un šī mums kā grupai bija ļoti vērtīga pieredze,» atzīst Nauris Brikmanis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu