Madonna pārtraukusi sadarbību ar līdzšinējo ierakstu kompāniju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu popmūzikas zvaigzne Madonna noslēgusi līgumu ar ierakstu kompāniju «Interscope Records» un pārtraukusi sadarbību ar «Live Nation Entertainment».

Dziedātājas pirmais albums, ko izdos «Interscope Records», tiks izdots jau nākamajā mēnesī. Madonnas iepriekšējais studijas albums «Hard Candy» iznāca 2008.gadā.

2007.gadā popmūzikas zvaigzne parakstīja 120 miljonu ASV dolāru vērtu līgumu ar «Live Nation», kas paredzēja, ka kompānija desmit gadu garumā nodarbosies ar viņas turneju organizēšanu, mūzikas ierakstīšanu un pārdošanu.

Tobrīd kompānija cerēja, ka šāda veida līgumi palīdzēs pārvarēt grūtības, ko piedzīvo visa mūzikas ierakstu nozare. Līdzīgi visaptveroši līgumi tika noslēgti arī ar reperi «Jay-Z» un rokgrupu «Nickelback».

Tomēr kompāniju skāra ekonomiskā krīze, un izrādījās, ka tai tomēr nepieciešams izmantot citu ierakstu kompāniju pakalpojumus, lai nodrošinātu ierakstu pārdošanu un izplatīšanu.

Kopš līguma noslēgšanas ar Madonnu, «Live Nation» akciju vērtība kritusies par vairāk nekā 60%. 2010.gada februārī kompānija tā apvienojās ar pasaulē lielāko biļešu pārdošanas uzņēmumu «Ticketmaster», kļūstot par «Live Nation Entertainment».

Plānots, ka Madonnas jaunais albums iznāks janvāra pēdējā nedēļā pirms viņas parādīšanās Amerikas Futbola līgas (NFL) spēles «Super Bowl» pārtraukumā 5.februārī.

3.februārī ASV kinoteātros sāks demonstrēt 53 gadus vecās dziedātājas režisēto drāmu «W.E.» par Lielbritānijas karaļa Edvarda VIII sievu Volisu Simpsoni - šķirtu amerikānieti, kuras dēļ monarhs atteicās no sava troņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu