Prokurors, kurš izmeklē Smoļenskas katastrofu, pēc preses konferences iešauj sev galvā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Polijā militārais prokurors Miklajs Przibuls, Smoļenskas katastrofas izmeklēšanas komisijas dalībnieks, pirmdienas rītā pēc preses konferences mēģinājis izdarīt pašnāvību, iešaujot sev galvā, vēsta Polijas mediji.

Incidents noticis pirmdien īsi pēc preses konferences Poznaņā, kas tika sasaukta saistībā ar izmeklēšanas gaitas informācijas noplūdi medijos.

Polijas telekanāls «TVN24» vēsta, ka prokurors pārtrauca preses konferenci un izsludināja pārtraukumu. Kad žurnālisti pameta kabinetu, viņš iešāvis sev galvā.

Polijas medijs «Rzeczpospolita» vēsta, ka žurnālisti izsaukuši mediķus.

Przibuls palicis dzīvs un šobrīd atrodas mediķu uzraudzībā, viņa dzīvībai briesmas nedraudot.

Preses konferences laikā viņš paziņojis par tiesībām noklausīties to žurnālistu sarunas, kuri nodarbojas ar Polijas prezidenta Leha Kačiņska lidmašīnas «Tu-154» katastrofas izmeklēšanu, norādot, ka mediju darbība traucē oficiālajai izmeklēšanai.

Polijas mediji ziņo, ka Przibuls konferences laikā bijis satraukts.

Pēc paziņojuma par pašnāvības mēģinājumu Polijas prezidents Broņislavs Komorovskis pieprasīja drošības dienestus veikt izmeklēšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu