Lindsija Loena iesūdzēta par cilvēka notriekšanu ar automašīnu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Kāda sieviete iesūdzējusi amerikāņu aktrisi Lindsiju Loenu, kas, pēc viņas vārdiem, 2010.gada septembrī notriekusi viņu uz kāda krustojuma Losandželosā.

Kā apgalvo Nūbija Del Karmena Presa, ceļu satiksmes negadījumā viņa cieta fiziski un morāli. Sieviete pieprasa kompensāciju par medicīniskajiem izdevumiem un darba nespēju.

Šī ir otrā pret Lindsiju Loenu izvirzītā prasība, kas saistīta ar ceļu satiksmes negadījumu. Janvāra sākumā kāds paparaci fotogrāfs iesūdzēja aktrisi, apgalvojot, ka 2010.gada janvārī viņu notrieca automašīna, ko vadīja Loena.

Presa apgalvo, ka Loenas vadītais auto viņu notrieca 2010.gada 1.septembrī uz kāda Sanseta bulvāra krustojuma. Tolaik aktrise dzīvoja netālu no krustojuma, kur notika negadījums.

Loenas pārstāvis Stīvs Honings norādījis reportieriem, ka ne aktrise, ne viņas advokāti nav saņēmuši informāciju par prasību un to nekomentēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu