Jēkabsonei-Žogotai veikta operācija, nevarēs spēlēt sešus mēnešus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Krievijas čempionvienības Jekaterinburgas UGMK latviešu basketbolistei Anetei Jēkabsonei-Žogotai ceturtdien veikta ceļgala operācija, aģentūrai [s:40591] pavēstījis kluba direktors Maksims Rjabkovs.

Janvāra beigās FIBA Eirolīgas spēlē pret Valensijas «Ros Casares» latviešu basketboliste sarāva ceļgala krusteniskās saites.

«Ceturtdien Jēkabsonei-Žogotai tika veikta operācija Minhenes klīnikā,» atklāj Rjabkovs. «Operācija apliecināja, ka iepriekš noteiktā diagnoze bijusi pareiza - ceļgala krustenisko saišu plīsums, taču, paldies dievam, malējās saites izrādījās tikai sastieptas un nebija ieplaisājušas.»

«Pēc viņu operējušā ārsta teiktā rehabilitācijas process ilgs sešus mēnešus, bet pilnīgu atveseļošanos, ja viss noritēs pēc plāna, varētu gaidīt aptuveni uz augusta vidu, kad sāksies pirmssezonas treniņnometne,» skaidro UGMK kluba direktors.

Rjabkovs izteica nožēlu, ka Jēkabsone-Žogota tik nopietnu savainojumu guvusi vienā no savām veiksmīgākajām sezonām. «Viņa bija viena no mūsu komandas līderēm gūtajos punktos, rezultatīvajās piespēlēs un metienu precizitātē. Viņa bija balsts aizsardzībā un spēlēja ļoti pašaizliedzīgi.»

Tāpat Rjabkovs izteica neapmierinātību ar to, ka «Ros Casares» basketboliste Maija Mūra nesaņēma nekādu sodu par rupjo pārkāpumu pret Aneti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu