Lielbritānijā par draudzenes piekaušanu notiesāts latvietis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Lielbritānijā par draudzenes smagu piekaušanu, salaužot viņai žokli, notiesāts latvietis, vēsta laikraksts «The Courier».

39 gadus vecais Normunds Vilciņš, kurš trenējas boksā, aizturēts 14.janvārī, kad viņš pats pieteicās policijā, atzīstoties draudzenes piekaušanā.

Pārim ir attiecības 14 gadu garumā un kopīgs bērns, kas dzīvo Latvijā pie vecvecākiem.

Kā tiesā liecināja policijas pārstāve, Vilciņš 14.janvāra vakarā pārnācis mājās ļoti spēcīgā alkohola reibumā un kļuvis agresīvs pret savu draudzeni.

Sievietei uzbrukumā vairākās vietās salauzts žokļa kauls, un viņai bija nepieciešama operācija.

Pēc uzbrukuma Vilciņš pats ieradies policijā un lauzītā angļu valodā paziņojis, ka viņu nepieciešams ieslodzīt cietumā, jo viņš tikko piekāvis savu draudzeni.

Policijas nopratināšanā Vilciņš paziņojis, ka viņš «nevēlas, lai viņa rakstītu iesniegumu policijā. Es esmu pārliecināts, ka viņa nevērsīsies policijā».

Apsūdzētā advokāts tiesā sacīja, ka Vilciņš bijis saniknojies par to, ka viņa draudzene iztērējusi visu naudu, kas bijusi paredzēta mājupceļam uz Latviju.

Pēc advokāta sacītā, Vilciņš pirms Ziemassvētkiem bijis Latvijā, bet savai partnerei viņš atstājis naudu mājupceļam uz Latviju. Taču sieviete tomēr nav viņam sekojusi, un vēlāk viņš atklāja, ka visa nauda notērēta alkoholā.

Ārbrotas tiesa Vilciņam piespriedusi sešu mēnešu cietumsodu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu