Sākas reģistrācija Kuldīgas pusmaratonam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Piektdien, 9. martā, sāksies reģistrācija 7.SEB Kuldīgas pusmaratonam – «Skrien Latvija» 4. posmam, kas notiks šī gada 4. augustā, informē Kuldīgas pusmaratona organizācijas komitejas priekšsēdētāja Saila Jansone.

Aktīva dzīvesveida piekritēji, skriešanas entuziasti aicināti reģistrēties pusmaratonam mājas lapā «kuldigas-pusmaratons.lv».

Kuldīgas pusmaratons, kas uzskatāms par Kuldīgas skriešanas svētkiem, notiks jau septīto gadu pēc kārtas. Tas no 200 dalībniekiem 2006. gadā, kad pusmaratons Kuldīgā notika pirmo reizi, ir izaudzis līdz 1000 dalībniekiem 2011. gadā. Katru gadu skrējēju kļūst aizvien vairāk un Kuldīgas pusmaratons tiek apmeklēts aizvien kuplāk.

Lai skrējējiem paliktu jaukas atmiņas no Kuldīgas skriešanas svētkiem, katru gadu organizatori ir sarūpējuši oriģinālu piemiņas medaļu ar tikai Kuldīgai raksturīgu simboliku.

Šo gadu laikā pusmaratons ir audzis un attīstījies. Šogad tiks turpināta tradīcija, kad Kuldīgas pusmaratons ir viens no skriešanas seriāla «Skrien Latvija» posmiem.

Sacensību trase jau tradicionāli vedīs caur vecpilsētu ar tās 17. un 18. gadsimta ēkām, pāri atjaunotajam, masīvajam ķieģeļu tiltam no kura paveras brīnišķīgs skats uz Ventas rumbu – Eiropas platāko ūdenskritumu. Un kā katru gadu skrējiens Kuldīgā kļūst par brīnišķīgi pavadītu laiku un jaukām atmiņām.

Lai iedzīvotājus iedvesmotu sākt gatavoties Kuldīgas pusmaratonam, 9. martā Kuldīgas pusmaratona rīcības komiteja aicina visus skriešanas entuziastus un veselīgā dzīvesveida piekritējus piedalīties kopīgā skrējienā bez laika kontroles pa skaistākajām Kuldīgas ielām. Distancē – pavasarīgi pārsteigumi.

Pulcēšanās un iesildīšanās pie viesu nama «Ventas rumba» Mārtiņsalā 9. martā plkst. 18.30. Kopīgais starts – plkst. 19.00. Distanču garumi – 3 km un 10 km.

Jaunumiem seko līdzi «Facebook» («facebook.com/KuldigasPusmaratons») un «Twitter» vietnēs, kā arī mājaslapā «kuldigas-pusmaratons.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu