Šlesers patlaban bezdarbnieks, bet vasarā pievērsīsies uzņēmējdarbībai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Likvidētās partijas LPP/LC veidotājs un vadītājs Ainārs Šlesers patlaban ir bezdarbnieks un velta laiku ģimenei, taču vasarā plāno pievērsties uzņēmējdarbībai, kas saistīta ar investīciju piesaisti un dažādiem projektiem.

Investīcijas nākšot gan no Austrumiem, gan Rietumiem, intervijā laikrakstam "Neatkarīgā" stāsta Šlesers.

Lai arī Šlesers ir bezdarbnieks, viņš bezdarbnieka pabalstu nesaņem.

Šlesers atzīst, ka tagad viņam ir laiks būt kopā ar ģimeni un vērot, kā aug bērni.

"Man ir mazi bērni, mazākajam ir deviņi mēneši. Tagad man ir laiks redzēt, kā bērns sāk rāpot, staigāt, kā parādās pirmie zobi, nevis, kā tas bija iepriekš, kad no rīta, kad bērni pamostas, tēvs jau ir projām, vakarā tēvs ir atpakaļ, kad bērni jau guļ," raksturo Šlesers.

Šlesers informē, ka LPP/LC ir likvidēta un cilvēki domā, ko darīt. Rīgas domes deputāti ir pieņēmuši lēmumu dibināt Rīgas partiju Andra Amerika vadībā.

Atbildot uz jautājumu, vai un kad Šlesers atgriezīsies, lai strādātu, viņš atbild: "Tā ir bijusi vēlētāju griba, ka politikā jāienāk jauniem spēkiem un kādam jāpaiet malā. Vai šis ir rezervistu soliņš, uz kura es sēžu, vai kas cits, to rādīs laiks. Tuvākajā laikā mani plāni nav saistīti ar politiku. Nodarbošos ar investīciju piesaisti, ar uzņēmējdarbību."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu