Jākobsonam 4 versijas par to, kurš sarīkoja uzbrukumu; divas no tām saistītas ar Ušakovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Ceturtdien uzbrukumā cietušajam portāla «kompromat.lv» žurnālistam Leonīdam Jākobsonam ir četras versijas par to, kas varētu būt organizējis uzbrukumu.

To žurnālists pavēstījis intervijā portālam «imhoclub.lv».

«Man ir četras versijas un katrai no tām ir savs pamats. Pirmā no tām - burtiski dienu iepriekš es publicēju rakstu par Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes priekšnieku Gati Gudermani. Viņa brālis šobrīd ir aizdomās turamais kādā krimināllietā, un viņš lielījās, ka ar mani izrēķināsies,» par savām versijām stāsta Jākobsons.

Viņa otra versija - ka uzbrukumu pēc savas iniciatīvas sarīkojuši Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) atbalstītāji bez viņa paša līdzzināšanas.

«Vienkārši simpātiju dēļ pret Ušakovu - uzbrukt viņa ienaidniekam  - sagriezt viņam seju un aizvērt muti,» klāstījis Jākobsons.

Trešā versija - diennakti pirms uzbrukuma Jākobsons sociālajā tīklā «Facebook» esot sarakstījies ar Jevgēņija Osipova sievu saistībā ar viņas pornobiznesu.

«Viņa man draudēja, ka Žeņa mani nogalinās. Šī versija man nepatīk, taču tai ir tiesības eksistēt,» atzinies Jākobsons.

«Un pēdējā versija - to varēja izdarīt jebkurš, kam bija izdevīgi sakompromitēt Ušakovu, lai viņu iegāztu. Šī ir paranoiska versija,» tā Jākobsons.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu