Lindsija Loena nolēmusi kļūt par mūķeni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas rūpju bērns Lindsija Loena pēc pēdējo tiesas uzlikto soda mēru veiksmīgas izpildīšanas apņēmusies laboties reizi par visām reizēm un iestāties klosterī, vēsta žurnāls «Pīpl»

.Kā jau ziņots, Loena šonedēļ pabeidza tiesas noteiktos sabiedriskos darbus, kas viņai bija jāveic Losandželosas morgā.

Īsā ieslodzīšana cietumā un darbs morgā licis Loenai pārvērtēt visu dzīvi un mainīties, vēsta aktrisei tuvi avoti.

«Darbs ar miroņiem mani dziļi ietekmēja. Viņi tādi zilgani un krunkaini, es negribētu par tādu kļūt,» žurnālam atklāja aktrise.

«Man tagad bieži un daudz bija jādomā par to, kas es esmu, uz kurieni es eju, kas mani sagaida pēc nāves. Es tā padomāju, ka tad jau labāk izvēlēties pēcnāves dzīvi,» sacīja Loena.

Viņa atzina, ka daļēji uz šo soli viņu pamudinājušas arī grūtības ar aktrises karjeru, ko smagi ietekmējušas viņas problēmas ar likumu vairāku gadu garumā, liekot viņai piepelnīties ar dažādām pikantām fotosesijām.

Aktrise gan vēl nav izlēmusi, kādai konfesijai pievērsties, taču viņa dotu priekšroku iestādījumam, kurā mūķeņu tērps būtu melnbaltā krāsā.

«Ar melnu kleitu nekad nevar nošaut greizi, vienmēr būs solīds paskats. Un tās baltās apkaklītes arī labas - izskatīšos pēc kārtīgas meitenes, kas ir tieši tas, kas man vajadzīgs, jo visi domā, ka es esmu kaut kāda palaistuve,» stāstīja aktrise.

***Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa.***

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu