Nekonstatē pārkāpumus policistu rīcībā, slimnīcā apsargājot Jākobsonu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts policijas (VP) Iekšējās drošības biroja (IDB) veiktajā pārbaudē nav konstatēti disciplināri sodāmi pārkāpumi policijas darbinieku rīcībā, slimnīcas palātā apsargājot savainoto «kompromat.lv» žurnālistu Leonīdu Jākobsonu.

Par to aģentūru LETA informēja VP Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse.

Minētā pārbaude ir pabeigta.

Kā ziņots, Jākobsons medijiem sūdzējās, ka viņa palātā atradušies policisti, kuri par viņu ņirgājušies, skatījušies filmas. Policisti arī runājuši par to, cik labs mērs ir Nils Ušakovs (SC).

Par notikušo VP IDB tika sākta dienesta pārbaude, lai izvērtētu policistu faktisko rīcību slimnīcas palātā. Bija divas pretējas liecības - Jākobsona un policistu.

VP priekšnieks ģenerālis Ints Ķuzis apliecināja, ka parasti policisti noziegumos iesaistītās personas, ja tas nepieciešams, apsargā ārpus palātas, bet šoreiz kopā ar medicīnas personālu tika pieņemts lēmums, ka divi policisti atradīsies palātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu